HANSOME-UP V2

HANDSOME-UP versi 2.0
RM 120.00 (SEMENANJUNG)
RM 125.00 (Sabah/Sarawak/Labuan)
Harga Sekarang
RM 80.00 / UNIT
(SEMENANJUNG,Sabah/Sarawak/Labuan)

- BAYARAN POS PERCUMA -

Hansome Up Ver 2.0 adalah Upgrade daripada handsome Up Versi lama. Perbezaan antara Handsome Up Versi lama dan Versi 2.0 adalah Jenis pam yang digunakan. Tekanan vakum handsome up ver 2.0 lebih kuat berbanding handsome up versi lama, Ini disebabkan oleh Handsome Up Ver (2.0). Menggunakan Pam tangan jenis tarikan. Kesimpulannya Handsome-Up 2.0 adalah lebih bagus berbanding handsome up versi lama.

Handsome-Up adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse.

Pam Zakar Handsome Up V2 diperbuat dari material berkualiti tinggi dan tahan lasak. Tidak seperti pam zakar yang berharga murah yang mana mudah pecah dan tidak tahan lama.

Fungsi Handsome-Up Versi 2

     Pam Zakar Handsome Up merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam zakar ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

Pam Zakar Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci. Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan Pam Zakar Handsome Up secara konsisten. Untuk hasil yang lebih memuaskan, kami syorkan digunakan bersama dengan minyak lintah sensaoil. (nota: Sensaoil di jual berasingan rm39.90/unit)

Untuk kesan yang lebih baik, anda disyorkan supaya menyapukan Minyak Lintah Sensaoil pada zakar terlebih dahulu, dan kemudian pam dengan handsome up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar ini apabila zakar anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 1-2 bulan!

-   Merawat dan membesarkan zakar
-   Memberi ketegangan maksimum pada zakar
-   Merawat masalah mati pucuk dan ejakulasi pra-matang
-   Mencapai saiz yang ideal 8 inci panjang dan 6 incin ukur lilit.

Cara Guna Handsome-Up Versi 2

1. Sapukan minyak lintah sensaoil pada keseluruhan zakar. Biarkan 30 minit supaya minyak lintah dapat meresap ke dalam zakar anda.
2. Pasangkan getah ke mulut balang. Sila pilih saiz getah yang sesuai dan selesa pada zakar anda. Terdapat 3 saiz, S, M dan L.
3. Masukkan balang pam ke zakar anda. Lihat gambar diatas untuk maklumat lanjut.
4. Pam berulang kali sehingga zakar anda menegang ke tahap maksimum. Perhatian!!! Jangan paksa diri anda. Ingat! jangan pam sehingga zakar anda rasa sakit atau tidak selesa.
5. Biarkan zakar anda tegang dalam balang untuk selama 5-10 minit maksima. Tekan picu (valve angin)untuk mengeluarkan angin dari balang. Biarkan zakar anda mengecut.
6. Setelah zakar mengecut, rehat sekejap, pam semula zakar anda. Lakukan proses 4 dan 5 berulang kali selama +-20 minit.
7. Proses ini digalakkan diamalkan 2 kali sehari. Sekali pada waktu pagi dan sekali lagi pada waktu malam.

  Peringatan!!!  
Zakar akan bengkak dan pedih untuk 2 minggu pertama. Teruskan selepas bengkak hilang. Ini adalah perkara biasa bagi mereka yang pertama kali menggunakan pam zakar.

-

Beli Handsome Up Dengan Yakin !!!

 

 Harga Sekarang

 RM 80.00 / UNIT

(SEMENANJUNG,Sabah/Sarawak/Labuan)

- BAYARAN POS PERCUMA -

-

 -

Beroperasi 24jam/hari – 7hari minggu

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

-