HYDROMAX X30 MALAYSIA

 

Pum Zakar HYDROMAX-X30

HARGA PASARAN RM200.00
RM 150.00 / UNIT
(POS PERCUMA - SEMENANJUNG, SABAH,SARAWAK)

'

Hydromax X30 adalah alat tambah saiz zakar yang berkesan, Hydromax X30 adalah lanjutan dari versi Bathmate Hercules, iaitu dengan menaikan sedikit taraf dari segi tekanan sedutan dan comfort pad.

 

 

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

'

 

CARA GUNA HYDROMAX X30

Cara menggunakan Hydromax

1. Pertama sekali pastikan valve dalam keadaan tertutup.. Bagaimana nak tahu valve tertutup? senang sahaja... masukan air dalam hydromax anda, jika tiada sebarang air menitik maknanya valve anda dalam keadaan tertutup.

2. Masukkan air suam di dalam hydromax dengan menahan air dari hot shower sehingga memenuhi ruang hydromax anda, jika tiada hot shower..guna sahaja air suam dari cerek. Boleh sahaja jika anda ingin terus guna air paip.... tp guna air suam lebih bagus untuk aliran darah dan sel-sel kulit.

3. Masukkan zakar ke dalam balang dan rapatkan gaiter pada dinding badan anda, pastikan air tidak tertumpah. Pastikan balang hydromax dan confort pad pada posisi yang betul.

4. Kemudian tarik hydromax sekuat-kuatnya dalam masa yang sama tekan juga tombol hydromax supaya air memancut keluar. Lepas tombol dahulu kemudian lepaskan balang.

5. Anda akan rasa sedutan yang agak kuat dan Hydromax akan melekat pada dinding badan anda, Pakai strap dan biarkan selama 15 minit.... dalam masa yang sama anda boleh buat kerja lain... sangat menjimatkan masa

 

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

  -

 '
Dapatkan sekarang Pum Zakar HYDROMAX-X30 disini. Penghantaran pantas guna POSLAJU Sulit & Rahsia.
'

-

 

Pum Zakar HYDROMAX-X30

HARGA
RM 150.00 / UNIT
(POS PERCUMA - SEMENANJUNG, SABAH,SARAWAK)

 -

Beroperasi 24jam/hari – 7hari minggu

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

-