MINYAK LINTAH TAPA

Mintak Lintah Tapa Plus | Original

HARGA
RM 40.00 / UNIT
(POS PERCUMA - SEMENANJUNG, SABAH,SARAWAK)

 

Minyak Lintah Tapa (MLT) adalah produk yang diiktiraf oleh pakar dan orang-orang tua klasik kerana khiasat semulajadinya yang memberi kesan terbaik kepada alat vital lelaki.

Minyak ini diproses secara semulajadi bagi mengekalkan keasliannya. Minyak ini ditapakan/diperap di dalam kelapa muda hijau bersama resipi herba dan berpandukan dari kitab lama warisan khazanah orang-orang melayu dahulu kala.

Minyak ini amat sesuai bagi lelaki/suami yang menghadapi masalah dalam mengadakan hubungan seks bersama isteri. Minyak Lintah Tapa juga membantu memberikan hubungan seks yang lebih baik dan nikmat dalam persetubuhan suami isteri.

Minyak Lintah Tapa

Selain itu juga ia amat baik untuk memperbaiki bentuk zakar, menambah saiz atau menambah kepanjangan, seks yang lebih tahan lama dari ejakulasi pramatang, menguatkan dan melancarkan pancutan air mani lelaki.

Untuk makluman anda juga, Minyak Lintah Tapa sangat terkenal kerana memberikan khasiat khusus untuk batin lelaki. Antara khasiat itu adalah:

    Memberikan kesan peningkatan saiz iaitu diameter, kepanjangan dan erkasi

    Mengatasi masalah ejakulasi pramantang, iaitu masalah serius suami

    Menambahkan nikmat dalam persetubuhan suami isteri

    Membantu mengembalikan stamina dan menguatkan alat vital

    Keanjalan saluran air mani atau kencing dapat dipulihkan dengan baik

    Juga baik untuk melancarkan peredaran darah pada zakar

 

'

Penggunaan Minyak Lintah Tapa & Petua

Menurut orang-orang lama juga, adalah penting untuk menjaga kesihatan batin bukan hanya secara fizikal, tetapi amalan yang baik juga perlu diterapkan. Untuk mendapatkan kesan yang baik, amalkan beberapa petuan ini:

    Elakan kencing dalam takungan air seperi ketika bermandian di dalam sungai, kolam renang atau seakannya.
    Selepas melakukan hubugan seks bersama isteri, elakan untuk membasuh terus alat kemaluan, cuba biarkan dahulu selama setengah jam bagi mendapatkan hasil yang baik.

    Elakkan melalukan hubungan seks di dalam bilik berhawa dingin.
    Elakkan kemaluan dari terkena sebarang bahan kimia yang berbahya termasuk alkohol dan dadah perosak.
    Elakan makan bersama meminum air yang kerap. Lebih elok selepas setengah jam barulah meminum air.

    Elakan juga melakukan oral seks yang berbahaya, hal ini kerana hisapan pasangan boleh menyebabkan urat nadi prostate terganggu dan mengakibatkan tidak berfungsi dengan baik. Mengikut orang tua, Prostate adalah alat yang berfungsi untuk memanaskan badan dan melancarkan peredaran darah. (Darah menjadi sejuk jika tidak berfungsi)

    Ramai orang-orang dahulu juga mengamalkan pemakanan panas dan segar, dan mengelakkan makan atau minum minuman sejuk, terutamanya waktu malam.

    Pastikan anda kencing tidak berdiri tetapi bercangkung, pastikan juga anda membasuh selepas membuang air kecil.
    Menurut amalan juga, digalakan selepas bersetubuh bersama isteri, untuk mengurut semula zakar dari arah pangkal ke hadapan atau ke kepala zakar dengan ulangan sebanyak lebih dari 4-5 kali.

    Amalkan menggunakan Minyak Lintah Tapa ini sekurang-kurangnya 40 hari atau lebih baik dengan menjadikan rutin harian anda.
    Amalkan minyak ini sekurang-kurangnya 40 hari dan amalkan setiap hari.

Tidak digalakan bagi anda yang menghidapi diabetes dan nasihat pakar adalah diperlukan.
    Untuk penggunaan yang lebih berkesan, pastikan anda menggunakannya selepas mandi, hal ini bagi memberikan ada kesan yang lebih berpanjangan.

'

Kaedah Urut Zakar Menggunakan Minyak Lintah Tapa

Untuk permulaan. Pastikan anda melakukan urutan dari pangkal hinga ke bahagian kepala zakar sisi kanan dan kiri. Jika sekiranya kulit zakat anda berkedut atau kendur, tahan kulit di bahagian pangkal zakar.

Bagi sekali gengaman lakukan 5 kali urutan. Pastikan anda membuat urutan dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar dan ulang sebanyak 7 kali.

Tekan secara perlahan dengan dua jari pada susur di bahagian lubang cincin dengan pengulangan sebanyak 11 kali. Urut juga dari celah kelengkan kemudian hingga separuh peha, seterusnya ke lutut dengan ulangan 21 kali.

Buat urutan sebanyak 7 kali pada susur dibahagian pangkal zakar dan keluar ke kiri dan ke kanan serta atas dan bawah.

Untuk seterusnya, luruskan kaki sedikit demi sedikit, dan tangan kanan memegang zakar melalui bawah peha kanan sebanyak 7 kali.

'

 

Dapatkan SEKARANG !!!

Mintak Lintah Tapa Plus | Original

HARGA
RM 40.00 / UNIT
(POS PERCUMA - SEMENANJUNG, SABAH,SARAWAK)

 -

Beroperasi 24jam/hari – 7hari minggu

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

-