StimaxX Pro Serum

 

StimaxX Pro SERUM | Original

HARGA
RM 100.00 / UNIT
(POS PERCUMA - SEMENANJUNG, SABAH,SARAWAK)

Diformulasikan daripada herba terbaik dari tanah Melayu, Arab dan benua Eropah untuk kesihatan dan kebaikan senjata emas lelaki.

Dengan pengalaman hampir 7 tahun dalam industri ini, kami tampil dengan penambahbaikan khusus untuk kepuasan lelaki bagi mengharungi bahtera rumahtangga. Bukan hanya untuk *TAHAN LAMA*, StimaxX Pro Serum juga dirumus untuk kesihatan alat kelamin lelaki.

Dibuat di Kilang bertaraf GMP dan lulus KKM, StimaxX Pro adalah pilihan terbaik anda.

Stimaxx Pro adalah produk pertama yang didatangkan dengan kuantiti 18ML untuk lebih kuantiti dan nilai kepada wang anda.

'

Kelebihan dan Khasiat StimaxX Pro SERUM

Selain untuk tahan lama dan kesihatan khusus lelaki,

kelebihan lain Stimaxx Pro Serum ialah:

🔥 Dirumus khas dari 10 bahan terpilih!

🔥 Cepat meresap

🔥 Lulus KKM

🔥 100% Herba traditional

🔥 Wangi

🔥 Tidak panas, melekit

🔥 Boleh dibawa solat (100% herba saja)

🔥 Produk Bumiputera

🔥 Mudah dibawa

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

'

 '

 Kandungan StimaxX Pro SERUM

Gambir Sarawak
Khasiat gambir Sarawak atau nama saintifiknya Uncaria Gambir terbukti untuk tahan lama diranjang bagi mengelakkan ejakulasi pramatang ataupun pancut awal. Khazanah berharga ini boleh didapati dalam hutan di kawasan pedalaman Long Panai, Marudi Sarawak.

Minyak Kelapa Dara
Minyak kelapa dara amat baik untuk digunakan sebagai minyak urut dan pelembab kulit. Ia bertindak sebagai pelembab yang berkesan pada semua jenis kulit termasuk kulit kering. Manfaat minyak kelapa pada kulit adalah setanding dengan krim pelembab. Malah ia jauh lebih baik daripada krim pelembab kerana ia diserap kedalam kulit, tidak ada kesan samping pada kulit. Minyak kelapa dara membantu mengelakkan kulit menjadi kering dan mengelupas.

Minyak Galak
Minyak Galak sudah terbukti digunakan meluas untuk menambah ransangan lelaki.

Catuaba
Ia adalah sejenis tumbuhan Herba Afrodisiak yang berasal dari Brazil. Tumbuhan ini hanya didapati di kawasan hutan Lembah Amazon, Brazil. Diamalkan oleh Puak-puak India Tupi sejak berabad-abad yang lalu. Kehebatannya menjadikan Puak-puak India Tupi bergelar ' Orang Gajah Amazon'. Catuaba ini dapat menghasilkan beberapa keistimewaan semulajadi khususnya untuk membantu meningkatkan kehebatan kaum lelaki.

Butea Superba
Herba Butea Superba adalah penambah tenaga seksual lelaki yang terbukti keberkesanannya. Butea Superba sangat sesuai digunakan untuk membantu lelaki lemah kelakian dan kurang daya ereksi. Pengambilan secara teratur boleh membantu kekurangan tersebut. Ianya dapat mengurangkan masalah lemah bagi lelaki dengan cara terbaik. Butea Superba merangsang aliran darah dan membantu meningkatkan & mengekalkan tekanan aliran darah ke dalam pembuluh darah.

Tribulus
Herba Tribulus Terrestris atau dipanggil “puncture vine” ialah tumbuhan yang telah lama dipraktikkan oleh masyarakat di seluruh dunia untuk membantu pelbagai kegunaan. Tribulus Terrestris secara popularnya didakwa berfungsi untuk memperbaiki seksual manusia. Di Eropah, herba Tribulus Terrestris telah digunakan dalam perubatan. Dalam sejarah Greek, ianya digunakan secara meluas untuk membantu seperti sakit kepala, gangguan saraf, sembelit dan disfungsi seksual.
Tribulus Terrestris digunakan untuk menguatkan kesihatan fungsi libido (keinginan nafsu syahwat) dalam kadar normal, menguatkan otot dan untuk kesihatan secara menyeluruh.

Rosemary Oil
Selain untuk penjagaan pada kulit, minyak rosemary juga adalah salah satu minyak esensial yang populer atas beragam manfaat bagi kesihatan dan kecantikan.

Jojoba Oil
Untuk kesihatan dan kelembapan kulit alat kelamin. Vitamin B juga bertindak sebagai antioksidan, dan membantu tubuh melawan radikal bebas serta kerusakan sel.
Vitamin B baik untuk kulit sekaligus menjaga keseimbangan hormon secara alami.
Manfaat vitamin B5, juga  bagus menjaga kulit bebas dari infeksi dan bakteria.

 *DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

-

 '
Dapatkan StimaxX Pro Serum yang semestinya ORIGINAL Disini
'

-

 

DAPATKAN SEKARANG !!!

StimaxX Pro Serum | Original

HARGA
RM 100.00 / UNIT
(POS PERCUMA - SEMENANJUNG, SABAH,SARAWAK)

 -

Beroperasi 24jam/hari – 7hari minggu

Buatlah pembelian walau jam 3 pagi @ Hari Minggu @ Public Holiday

-